DOLAR
32,1977
EURO
34,9777
ALTIN
2.505,16
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
28°C
Ankara
28°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Etiket: Razer

Team Razer; Lee “Faker” Sang-hyeok'u 4. Dünya Şampiyonası için ve Weibo Gaming'i 2023 Dünya Şampiyonası'ndaki muazzam çabaları için kutlar.
20.11.2023 11:24
Oyunlarla ilgili her şeyin dijital olarak kutlandığı RazerCon, dördüncü yılında da geri dönüyor. Dijital etkinliğin 21 Eylül 2023'te 20:00 TSİ / 10:00 PT / 19:00 CEST ve 22 Eylül 20:00 TSİ tarihleri arasında yayınlanması planlanıyor. 
01.09.2023 23:48
Hassas dörtlü hareket düğme düzeni ve ultra duyarlı doğrusal optik anahtarlarla Razer, rekabetçi dövüşçüler ve espor profesyonelleri için özel olarak tasarlanmış, tamamı düğmeli, optik arcade denetleyicisiyle oyun kontrolünde yeni bir çağ açıyor.
30.08.2023 14:00
Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası Razer™, en yeni serileriyle bir kez daha mobil oyun dünyasını ateşledi.
25.08.2023 13:36
Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer™, şimdiden mobil oyunların sınırlarını zorluyor.
02.08.2023 17:24